webote.com
08. 09. 2010, 00:22 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Bandwidth Limit Exceeded _ HOW TO ?  (Posjeta: 4465 )
buklijas
Newbie
*

« : 28. 11. 2006, 11:49 »

Kada odem na stranicu http://www.elektronika.ba/ dobijem:

Kod:
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

Mislim da znam o cemu se tu radi, covjek ima neki odredjeni bandwith koji mu je mjesecno dopusten a kada se prede onda se pojavi ova poruka, je li tako?

A sada pitanje: Kako to napraviti ?

Puno hvala
Evidentirano
tjodalv
Jr. Member
**

Tjodalv Bjørnen

« Odgovor #1 : 28. 11. 2006, 22:45 »

Mislim da to nikako nije u redu od strane njegovog hosting providera. Mislim da je bolje da je stranica uvijek dostupna, a ako se prijeđe dozvoljena količina prometa tada da korisnik naknadno nadoplati taj bandwidth po važećem cijeniku hosting tvrtke.
Evidentirano

eNekretnine.hr - besplatni oglasnik nekretnina (apartmani, kuće, stanovi, zemljišta, poslovni prostori)
buklijas
Newbie
*

« Odgovor #2 : 29. 11. 2006, 08:07 »

Mislim da to nikako nije u redu od strane njegovog hosting providera. Mislim da je bolje da je stranica uvijek dostupna, a ako se prijeđe dozvoljena količina prometa tada da korisnik naknadno nadoplati taj bandwidth po važećem cijeniku hosting tvrtke.

Neznam da li se ovdje radi o tome da je to ucinio korisnik stranice ili hosting provider.

Mene zanima da li to moze uciniti korisnik stranice preko cPanela ili tako nekako ?
Evidentirano
damir
Newbie
*

Profil WWW
« Odgovor #3 : 30. 11. 2006, 13:33 »

pa dobiješ ono što kupiš zar ne? zato i postoje razni paketi  Namigujem
Evidentirano

pass the joint ...
damir
Newbie
*

Profil WWW
« Odgovor #4 : 30. 11. 2006, 13:35 »

Neznam da li se ovdje radi o tome da je to ucinio korisnik stranice ili hosting provider.

Mene zanima da li to moze uciniti korisnik stranice preko cPanela ili tako nekako ?

ako administriraš server onda svojim korisnicima možeš staviti kvote na foldere i promet
Evidentirano

pass the joint ...
cuse
Gost
« Odgovor #5 : 07. 07. 2008, 11:44 »

Hm, ta stranica se pojavi kada stranica pređe određeni mjesečni promet. I sad malo razmisli... Ta stranica se ne nalazi na tvom accountu nego na serveru tvog providera. Jer i ta stranica troši nešto pormeta zar ne? Tako da nemožeš mijenjati tu stranicu Smješko
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Podrška i web hosting: Hosting Centar
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!